PDA

View Full Version : [QUESTION] Zombicide dice



Mister_Q
06-10-2016, 11:27 PM
Is it possible to change the values of the custom Zombicide dice?

I know that "technically" the way TTS does it is correct (zombie=6, molotov=1), but from years of playing the board game and using zombie=bad=1 and molotov=good=6 it is hard to go back to the other way. :)

ToterSchaedel
06-16-2016, 08:34 PM
I'm wondering the same thing!

I've always played with the molotov as 6 and zombie as 1.

jdwells619
06-19-2016, 01:46 PM
I am a long time player of Zombicide and own all of the core games and expansions to date. I would like to see this change made globally to the DCL content. Berserk Games, if you are not will to make this a global change, what options are available to rectify this situation?

MarcusarilliuS
06-12-2017, 03:25 AM
Ya that would totally make more sense. Can that either be corrected or can you tell us how to do it ourselves please?

Thanks.

argel1200
07-03-2017, 09:41 PM
http://berserk-games.com/knowledgebase/spawning-objects/

http://berserk-games.com/knowledgebase/custom-dice/

You can right-click on each die and Save Object. You may need to do that for each side of each die. That should create a .png image file with the name you chose (there should also be a corresponding .json file). YOu can find the image files in %USERPROFILE%\Documents\My Games\Tabletop Simulator\Saves\Saved Objects\ (assuming default save location in the app). You will then need to create one image file with all six sides in it as per the linked documentation above. If you have WIndows 10 then you should be able to use Paint for that (untested).

Note that you will need to upload the image file somewhere (e.g. Dropbox) so others can use it.