Results 1 to 2 of 2

Thread: problem with custom dice

  1. #1

    problem with custom dice

    I don't recall having this problem before, but when I try to make a custom dice I get this result:

    Tabletop_Simulator_GROvXiFg2L.jpg

    I have tried different approaches, paste the icons in the template, place them in a box on top of the template, upload them without the template, upload them with a box around them without the template etc.
    One time when uploading just the icons without the template underneath it succeeded (die had a dark background though which didn't suit my purpose), then when I did the exact same thing a second time I again had the same result

    am I missing something?

  2. #2
    I've never seen that issue before but I managed to create my custom dice without any problems using the provided templates. Although the resolution should not make an issue, ensure that you don't change the resolution or aspect ration of the custom image files.

Similar Threads

  1. problem with custom figurines, too complex?
    By massenzio in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2018, 08:18 AM
  2. Any way to create custom dice with different/custom values?
    By BaconCatBug in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-05-2017, 10:38 AM
  3. Custom Board problem (new to TTS)
    By ogyon in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 03-10-2017, 05:16 AM
  4. Dice problem
    By Gully0815 in forum Scripting
    Replies: 11
    Last Post: 03-07-2017, 04:32 PM
  5. Strange problem with custom Dice Meshs...
    By Tragic in forum General Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2017, 07:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •